First word

Bubu mencoba inget-inget kata pertama yang diucapkan Piyo. It was either “Enggak” or “Ayay”. Salah satu deh pokoknya😀 Yang jelas waktu umur 6 bulan Piyo udah jelas banget ngomong “Ayayayayayyy…ayayayaayyyy…” dan bukan “Bubububuu…” ihiks.

Tapi ya sudahlah, toh bukan “tututukang sayuuurr…”😀

Anyway, kata-kata “Ayayayay” itu hilang di hari Ayay berangkat ke amrik. Nggak pernah kedengeran lagi sampai hari ini…

 

-BubuPiyo-

2 Responses to “First word”

  1. Yun Says:

    oiii booz, ini loe ya? Setelah 10 thn kita berteman, gw baru liat blog loe😀. Itu pun gagara gw lg nyari2 company code si lion air, lol


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: